Jelenlegi helyAdattábla gravírozás - Cégtábla gravírozás

Adattábla gravírozás
Adattábla gravírozás
Névtábla gravírozás

Az adattábla készítés a lézergravírozás egyik legismertebb alkalmazási területe. A különböző információs rendszerek és adattábla gravírozás során gyakran kétrétegű lemezeket alkalmazunk és a mintázat a felső réteg megfelelő részeinek eltávolításával készül el. A lézer pontosságának köszönhetően az adattábla gravírozás ezzel a megoldással kiváló minőségű lesz.

A neves szakemberek, tudósok, politikusok és más hírességek részvételével tartott konferenciákon a lézerrel gravírozott névtáblák azok, amelyek leginkább megfelelhetnek az elvárt színvonalnak. Ha hagyományos kitűzős névtáblák mellett a lézerrel készült névtáblákhoz mágneses rögzítés is kapható. A táblák a lézeres kivágásnak köszönhetően bármilyen alakúak lehetnek az adott rendezvény, vagy szponzor cég arculatának megfelelően.

Nagy értékű ingatlanok befejezése előtt sokszor az utolsó pillanatban jut a beruházó vagy a kivitelező eszébe, hogy az épületben való eligazodáshoz információs táblák, biztonsági figyelmeztetések, menekülő útvonal jelzők és az ajtókra ajtószámok, illetve névtáblák is kellenek.

Az épületbe beépített sok értékes anyaghoz a legtöbbször a lézergravírozott információs és figyelmeztető táblák illenek leginkább, megfelelő sínrendszerbe, vagy keretbe helyezve. Kaphatók normál és metál színekben, hátulról megvilágíthatók, vagy önállóan világító fluoreszkáló vagy foszforeszkáló táblák is.

A reklámtáblák készítésénél a 2 rétegű gravír’ táblák mellett a nyomtatott vagy szitázott plexi táblák formára vágása is gyakori igény, amely lézerrel elvégezve azonnal használható, tiszta és jó minőséget nyújt.

Néhány gyakori termék

- adattábla gravírozás - cégtábla gravírozás - névtáblák - információs táblák - stb.

A divatos élvilágító táblák is gyorsan és tökéletes minőségben készíthető el a lézeres gravírozással és kivágással, akkor több színt is kombinálva.

Engedje szabadon fantáziáját és keresse a Folprint Lézergravírozás szakembereit a megvalósítás érdekében!


Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.