Jelenlegi helyAutóipari jelölés, járműipari alkatrészjelölés

Autóipari jelölés
Járműipari alkatrészjelölés
Lézeres autóipari alkatrészjelölés

Az autóipari beszállítókgyakran külső bérmunkát vesznek igénybe az autóipari jelölés elvégzésére. A gyártók által elvárt magas minőség a lézeres járműipari alkatrészjelölés segítségével érhető el

Míg az gyártók általában saját lézegravírizó gépekkel rendelkeznek, az autóipari beszállítók gyakran nem. Nekik tökéletes megoldást tudunk kínálni az autóipari jelölés területén is.

A lézergépekkel tökéletes minőségű feliratok, 1D vagy 2D vonalkódok, szabvány szerinti adatok és emblémák vihetők fel fém, műanyag, gumi, textil, vagy éppen fa anyagú termékekre. A lézergépekkel ezen felül a járműiparban használatos speciális több rétegű öntapadó fóliákból elkészíthetők a kis és nagy sorozatszámú, úgynevezett lézercímkék. A lézergépek nem csupán feliratozzák a lézercímkéket, de az egyedi méretű és formájú körbevágást és riccelést is képesek elvégezni íves vagy tekercses címke anyagokon is.

A járműiparban használatos sokféle textil és bőr kiváló minőségű körbevágása, perforálása és lyukasztása is megvalósítható a lézeres kivágó gépekkel és egy menetben a szükséges azonosító vagy márkajelzések is belegravírozhatók a kivágott darabokba.

További hasonló alkalmazásokról olvashat a gyáripari és az elektronikai ipari valamint a textil- és bőripari alkalmazásoknál.

Ötleteivel és igényeivel keresse bátran a Folprint Lézergravírozás szakembereit.


Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.