Jelenlegi helyKegyeleti alkalmazások

A temetkezési szolgáltatók és a gyászolók vagy megemlékezők igényeinek messzemenő kielégítése lehetséges a lézeres gravírozással.

Készülhetnek egyszerű ovális arany-fekete gravírozható kültéri táblák a fa keresztekre vagy hosszúkás táblák a koporsókra vagy lehetséges a márvány és gránit emléktáblák valamint síremlék betétek gravírozása is. Az egyre terjedő fotógravírozási igény lézerrel teljesíthető a kövek esetében a legtökéletesebben.

A színezett feliratok esetében pedig a lézerrel különleges lézerpaszta égethető bele a kőbe több színből választva.

Az urnák közvetlen vagy lézerpasztás gravírozása is lehetséges, illetve készülhetnek hozzájuk fémfóliás kétrétegű öntapadó feliratok is.

A Folprint Lézergravírozás szakemberei segítnek az igényeknek és lehetőségeknek legjobban megfelelő megoldás kiválasztásában.

További hasonló alkalmazásokról olvashat a nyomda ipari, az építőipari valamint az ajándék ipari alkalmazásoknál.

Ötleteivel és igényeivel keresse bátran a Folprint Lézergravírozás szakembereit.


Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.