Jelenlegi helyLégiközlekedés és hadiipar

A légiközlekedés és hadiipar igen szigorú termékazonosítási és nyomon követési elvárásokat támaszt a beszállítók felé.

Ezek teljesítése csak megfelelő technológiákkal lehetséges. Az ideális módszer a lézeres gravírozás, amely az előforduló összes alapanyag esetében jól olvasható és élethosszig tartó jelöléseket képes produkálni.

Ha egy beszállító cégmérete, vagy egy adott termék kis darabszáma nem teszi lehetővé a saját lézergravírozó gép használatát a Folprint Lézergravírozás rendelkezésre áll, hogy több különböző lézeres gravírozó és kivágó gépével megoldja a legkülönbözőbb termékek feliratozási vagy kivágási feladatait.

A lézeres gravírozó gépekkel a termékek közvetlenül is feliratozhatók emblémázhatók vagy 1D és 2D vonalkódok gravírozhatók rájuk. Ha pedig öntapadós címke vagy csavarozható esetleg szegecselhető adattábla szükséges akkor is tökéletes megoldást nyújtanak. Az anyagok széles köre munkálható meg a gravírozó lézerekkel és nagyon sok anyag kivágható is.

A lézergépekkel ezen felül a légiközlekedési és hadiiparban használatos speciális több rétegű öntapadó fóliákból elkészíthetők a kis és nagy sorozatszámú, úgynevezett lézercímkék. A lézergépek nem csupán feliratozzák a lézercímkéket, de az egyedi méretű és formájú körbevágást és riccelést is képesek elvégezni íves vagy tekercses címke anyagokon is.

A légiközlekedési és hadiiparban használatos sokféle textil és bőr kiváló minőségű körbevágása, perforálása és lyukasztása is megvalósítható a lézeres kivágó gépekkel és egy menetben a szükséges azonosító vagy márkajelzések is belegravírozhatók a kivágott darabokba.

További hasonló alkalmazásokról olvashat a gyáripari és az elektronikai ipari valamint a textil- és bőripari alkalmazásoknál.

Ötleteivel és igényeivel keresse bátran a Folprint Lézergravírozás szakembereit.


Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.