Jelenlegi helyLézergravirozas a gyógyszeriparban

A gyógyászati és orvostechnikai eszközök feliratozására igen szigorú követelmények érvényesek, amelyeket sok esetben csak lézergravírozással lehet teljesíteni.

A rendelkezésre álló kis helyre sokszor igen sok információt kell felvinni a betegek biztonsága érdekében, amelyhez olyan nagy felbontású feliratozási mód kell, mint a lézergravírozás.

Ugyanakkor az is követelmény, hogy az eszközök, implantátumok, műszerek stb. felülete nem sérülhet, mert a megbontott felületben kórokozók tapadhatnának meg. A lézergépek ekkor is ideális megoldást nyújtanak, mert képesek tartósan úgy jelölni bármilyen fémet és ötvözeteiket, illetve műanyagot is, hogy a felirat nem bontja meg a felületet, csak elszínezi azt, mégis olyan tartós lesz, mint maga a feliratozott termék.

A lézerekkel nem csupán egyszerű alfanumerikus feliratok, hanem 1D és 2D vonalkódok, ábrák, emblémák és ha kell akár fotó minőségű gravírozások is elkészíthetők. Természetesen a gravírozott adatok változhatnak, akár termékenként és forrásuk lehet egy külső adatbázis vagy a lézergép saját szoftverében létrehozott algoritmus is.

További hasonló alkalmazásokról olvashat a gyáripari és az elektronikai ipari alkalmazásoknál.

Ötleteivel és igényeivel keresse bátran a Folprint Lézergravírozás szakembereit.


Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.