Jelenlegi helyLézergravírozás az élelmiszeriparban

Az élelmiszer jelölés kulcskérdés manapság, amikor botrányos hamisítások lepleződnek le időről időre.

Az eredetiség igazolásának vagy a valós lejárati dátum egyik bevált feliratozási technológiája a lézergravírozás. Ma már a nagy multinacionális gyártók rohamléptekkel térnek át a lézeres termékjelölésre az imént említett eredet és minőség védelem, illetve gazdaságossági szempontok miatt, felhagyva a lemosható tintás feliratozási technológiákkal. A lézeres termékjelölés gazdaságos és tiszta, mert nem alkalmaz tintát és oldószert, mégis jól olvasható feliratokat hoz létre a terméken közvetlenül, vagy a csomagolásán. Kisebb cégek számára is elérhető a lézeres feliratozás, ha igénybe veszik a Folprint Lézergravírozás szolgáltatásait.

A lézerek nem csupán feliratozni tudják az ételek és italok csomagolását, de a kivágási funkcióval egyedi csomagolások, dobozok, kínálók és display-ek állíthatók el. Elvégezhetők a fóliák perforálásai, hogy könnyen nyithatók legyenek, vagy szellőző lyukak vághatók.

A bió termékekhez különösen jól illő natúr papír és fa csomagolások ideális és jól illeszkedő módja a lézeres beégetés a nyomtatás és festés helyett.

További hasonló alkalmazásokról olvashat a nyomdaipari és a csomagoló ipari alkalmazásoknál.


Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.