Jelenlegi hely

   →  Lézerrel vágott fém alkatrészek lézeres feliratozása


Lézerrel vágott fém alkatrészek lézeres feliratozása

Mottó: Precíz vágás precíz feliratokat kíván.

Egy nagy teljesítményű fém kivágó lézergépekkel dolgozó cég a kivágott és hajlított fém alkatrészek feliratozásához keresett partnert.

Az ügyfél problémája:

A nagy teljesítményű fémkivágó lézerek úgy vágják a lemezeket „mint kés a vajat”, viszont az igényes, és kontrasztos feliratozásra nem alkalmasak. A lézeres lemezvágó cég így partnert keresett a kivágott alkatrészek feliratozásához, hogy ügyfeleinek komplett szolgáltatást tudjon nyújtani: kivágott meghajlított és jó minőségben feliratozott alkatrészeket.

A FOLPRINT Lézergravírozás megoldása:

A FOLPRINT Lézergravírozás szakemberei a megrendelő által biztosított rajzok és próbadarabok alapján az adott alkatrészhez elkészítik a lézeres gravírozási tervet és tesztelik az ideális beállításokat a fém alkatrészeken a kontrasztos, jól olvasható feliratokhoz ezeknél a visszatérő munkáknál is. A fémek összetétele ugyanis befolyásolja az elérhető kontrasztot és a jól olvashatósághoz a lézergravírozó gép beállításait hozzá kell hangolni az adott anyaghoz.

A FOLPRINT Lézergravírozás szakemberei ha kell, maguk gondoskodnak a pontos pozícionáláshoz szükséges támasztékokról és ütközőkről. Az elfogadatott minta alapján rövid idő alatt el tudják készíteni 1000-es nagyságrendű alkatrész esetén is a feliratozást, amely a képeken látható példa esetén darabonként 29 másodperc körül van.

A lézeres gravírozással akár kicsi, akár nagy sorozatban készülő alkatrész esetén is igényes és tartós feliratok készíthetők.

 • Iparág: Elektronikai ipar
 • Alkalmazás: Csatlakozó panel lézeres feliratozása
 • Alapanyag: Acél
 • Feliratozási idő: 29 mp /komplett panel felira
 • Lézergép: Trotec 8012 SpeedMarker FL FIBER lézer

Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.