Jelenlegi hely



Makett és modell gravírozás

A makett és modell készítés világa a precizitásról és a részletgazdagságról szól. Ezek az elvárások tökéletesen teljesíthetők a lézeres gravírozó és kivágó gépekkel.

A különböző méretű építész irodák saját lézergépes kapacitással ritkán rendelkeznek és néha még makettező partnereik sem. Viszont a határidők egyre rövidebbek és a megrendelők türelmetlenek: szeretnék a terveket makett és modell formájában is látni. A Folprint Lézergravírozás sokat tud ebben segíteni, hiszen az egyik leginkább időigényes feladatot a fa, műanyag és karton lemezek pontos, a számítógépes tervek alapján készülő kivágását gyorsítják meg elképesztő módon. A hagyományosan hetekig tartó kivágási munkákat órák alatt teljesítik a megfelelő számítógépes előkészítés esetén és nem csupán kivágni képesek az íveket, de bemarásokat, textúrákat is képesek kialakítani, amely tovább növeli a makettek élethűségét.

A lézergépekkel persze nem csupán építészeti makettek készíthetők, de játékok vagy autó, repülő vonat stb. modellek elemei is elkészíthetők.

További hasonló alkalmazásokról olvashat a nyomdaipari és az ajándék ipari alkalmazásoknál.

Ötleteivel és igényeivel keresse bátran a Folprint Lézergravírozás szakembereit.


Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.