Jelenlegi hely

   →  Nagy értékű promóciós ajándékok lézergravírozása


Nagy értékű promóciós ajándékok lézergravírozása

Mottó: Igényes promócióhoz igényes felirat.

Az egyik promóciós ajándékokkal is foglalkozó internetes cég ügyfelei számára szállítandó nagy értékű, igényes ajándéktárgyaihoz keresett méltó emblémázási technikát és szolgáltatót.

Az ügyfél problémája:

A különböző nagy értékű promóciós ajándékok megszemélyesítése vagy emblémázása méltó technológiát igényel. Nem fogadható el, hogy a cégembléma idővel lekopjon, elhalványodjon, vagy egyszerűen leessen. Ebből következően sem a festékes nyomtatás, sem a matricázás nem volt megfelelő eljárás. Némi keresgélés után a cég rátalált a lézergravírozás technológiájára és már csak megfelelő szolgáltató kellett keresni saját gép híján.

A FOLPRINT Lézergravírozás megoldása:

A FOLPRINT Lézergravírozás szakemberei a mintaként küldött iPad készülékeket tanulmányozva a FIBER lézeres gravírozást javasolták. Az iPAD alumínium burkolata alkalmas diszkért, de igényes lézergravírozási feladatokra. Igaz a logo nem lehet színes, viszont tartós, azaz csak a termék megsemmisülésével fog eltűnni.

Az ilyen nagy értékű termékek esetében szóba se jöhet a rontás, így precíz pozícionálás és pontos lézerteljesítmény beállítás szükséges, amelyet a FOLPRINT Lézergravírozás szakemberei napi szinten gyakorolnak.

Ugyanebben a projektben a GEBERIT és a PIONEER mellett további más, jól ismert márkák emblémájával is készültek ajándék iPAD-ok, mint a NISSAN és az ENERGIZER.

Az ilyen lézergravírozott, minőségi feliratok tovább emelik a termék presztízsét, megbízhatóságot és tartósságot sugároznak.

 • Iparág: Ajándék ipar
 • Alkalmazás: iPAD-ok emblémázása
 • Alapanyag: Alumínium (eloxált)
 • Feliratozási idő: ~ 10 mp / embléma
 • Lézergép: Trotec 8012 SpeedMarker FL20 fiber lézer

Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.