Kérdése van? Hívjon minket: +36 1 205 5965

Örömmel segítünk Önnek!

Jelenlegi hely

   →  Rólunk


Rólunk

Cégünk rövid bemutatkozása

A Folprint Zöldnyomda Kft. Magyarország egyik innovatív nyomdaipari vállalkozása. Cégünket 1985-ben alapították családi vállalkozásként, mely az évek során folyamatos fejlődésen ment keresztül. A kezdeti években aranyfóliával nyomott üdvözlőlapokat és ballagási meghívókat állítottunk elő kézi működtetésű présfóliázó gépeken, igen nagy sikerrel. Ez a szolgáltatásunk bővült később nyomdatermékek komplett gyártásával, bélyegzőkészítéssel és lézergravírozással. Ügyfeleink elégedettsége számunkra kiemelten fontos, ezért az általunk nyújtott szolgáltatások minőségének fejlesztése nagy hangsúlyt kap. Vállalkozásunk rendelkezik MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszerrel.
Ma már egy nyomdával szemben alapelvárás, a gyorsaság, a szakértelem és az ügyfélközpontú gondolkodás. A Folprint Nyomda ezeknek a követelményeknek megfelel, és ennek köszönhetően működik a piacon sikeresen. Az elmúlt évtizedben azonban egy új igény fogalmazódott meg a nyomdai tevékenységgel kapcsolatosan mind az ügyfelek, mind a saját részünkről, ez pedig a környezetkímélő megoldások előtérbe helyezése, a régi értékek megőrzése mellett. Valljuk, hogy ma már egy felelősségteljesen gondolkozó vállalat életében központi szerepet tölt be a környezettudatosság és a fenntartható fejlődés biztosítása, a hétköznapi működésében és a hosszú távú stratégiában egyaránt. Cégünk 2009 óta jogosult FSC termékek előállítására, illetve 2009 óta rendelkezik MSZ ISO 14001: 2005 környezetközpontú irányítási rendszerrel.
2013 óta a Folprint Zöldnyomdában készült termékek karbonsemleges gyártással készülnek. A karbonsemleges gyártás lényege, hogy az előállítás során közvetlenül, vagy közvetve keletkező üvegházhatású gázok kibocsátását ellensúlyozzuk zöld projektben való részvétellel. Ilyen projektek jellemzően a megújuló energiát előállító beruházások (szél-, víz- biomassza és naperőművek stb.), amivel fosszilis (szén, kőolaj, földgáz) energia felhasználását váltják ki.
A lézergravírozás a nyomdatermékek előállítása és a bélyegzőkészítés mellett az egyik kiemelt és intenzíven növekvő üzletágunk. Termékek egyedi, vagy sorozatban történő lézeres gravírozása (jelölése), lézeres kivágása ma már számos iparágban elfogadott és igen kedvelt jelöléstechnikai megoldás. A Folprint Zöldnyomda szakképzett munkatársai segítségével áll az Ön rendelkezésére gyors, költséghatékony és speciális megoldások kivitelezésére.
Tegyen minket próbára!

Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.