Jelenlegi hely

   →  Védőszivacs betét lézeres kivágása


Védőszivacs betét lézeres kivágása

Mottó: Kivágás kivágó szerszám nélkül.

A távfelügyeleti és távriasztási eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozó hazai vállalat partnert keresett értékes termékeik tároló táskájába illeszkedő, az elhelyezett termékek épségét megóvni képes szivacs rétegek egyedi kivágáshoz.

Az ügyfél problémája:

Az értékes és érzékeny műszerek hosszú távú megóvásának egyik bevált módszere, hogy a gyártók azokat tároló táskában adják át. Ezekben az elhelyezett műszerek, eszközök és kiegészítőik pontos helyét az azokat egyúttal megvédő szivacsrétegekbe bele is vágják. Amikor egy termék még nem nagy darabszámban készül, vagy nagyon sokféle változata, illetve kiegészítője kapható, a hagyományos szivacskivágási módszerek nem megfelelőek. A stancolás ugyanis szerszámigényes és kis kivágási darabszám esetén nem térül meg.

A FOLPRINT Lézergravírozás megoldása:

A FOLPRINT Lézergravírozás szakemberei a megrendelő által biztosított termékminták alapján számítógépes kivágási terveket készítettek a lézeres kivágáshoz szükséges vágógörbékből a megfelelő grafikai programban, majd megkeresték a lézergépen azokat az ideális beállításokat, amelyek segítségével a lehető leggyorsabban és a szivacs megégetése nélkül tudták kivágni a formákat. Az eredmény a védendő termék alakjához precízen illeszkedő szivacsbélés lett.

A lézeres vágás a lehető leghatékonyabb és leggyorsabb módszer kis darabszámú védőszivacs bélések elkészítésre.

 • Iparág: Elektronikai ipar
 • Alkalmazás: Műszertáska védőszivacs betét lézeres kivágása
 • Alapanyag: Habszivacs
 • Feliratozási idő: 20 perc / komplett doboz
 • Lézergép: Trotec 8011 Speedy-300 CO2 lézer

Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.