Jelenlegi helyÜveg és vendéglátóipari termékek gravírozása

A vendéglátó ipar számára sok érdekes megoldást nyújt a Folprint Lézergravírozás.

Az éttermek, szállodák emblémájának és nevének megjelenítése az evőeszközöktől kezdve, a tányérokon és poharakon át az asztali díszekig lényegében bármire megoldható lézeres gravírozással.

Ezen felül a lézeres kivágás és gravírozás kombinálásával egyedi, kis sorozatú díszek vagy asztali eszközök hozhatók létre fából, akrilból (plexi) vagy fémekből.

A kerámia és kő tárgyakra színes feliratok és emblémák is készthetők lézerrel ráégethető úgynevezett lézerpasztákkal. Az étkészleteken túl a csempék, márvány és gránit burkolatok is egyedivé tehetők illetve elkészíthetők lézergravírozással az épület összes információs és biztonsági felirata is. (Ld. még az építőipari alkalmazásokat.)

A rendezvények meghívói és ültető kártyái, vagy az étlapok és menükártyák a hagyományos nyomdai technológiák mellett lézeres gravírozással is készülhetnek és nem csak papírból, de fából, üvegből, bőrből vagy akár kőből is! (Ld. még a nyomdaipari alkalmazásokat.)

A hotelek emléktárgy és ajándék boltjai szintén különleges darabokkal bővíthetik kínálatukat a Folprint Lézergravírozás szolgáltatásainak igénybe vétele esetén. (Ld. még az ajándékipari alkalmazásokat).

Szintén egyedi kulcstartók gyárthatók lézeres gravírozással és kivágással fa, akril (plexi) vagy fém anyagokból is. A lézeres feliratok jól tűrik az erős igénybevételt és sok éven át kopásállóak.

Ötleteivel keresse a Folprint Lézergravírozás szakembereit.

További hasonló alkalmazásokról olvashat a nyomda ipari, az építőipari valamint az ajándék ipari alkalmazásoknál.

Ötleteivel és igényeivel keresse bátran a Folprint Lézergravírozás szakembereit.


Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.