Jelenlegi helyAjándék és emléktárgy lézergravírozása

A személyes és céges ajándékok egyik igen elegáns és nagyon tartós feliratozási és emblémázási módja a lézergravírozás.

Az ajándéktárgyak értékéhez vagy céljához a legméltóbb feliratozási mód. Szintén kedvelt a lézergravírozással készült fémfóliás gravírozott matricák alkalmazása is.

A lézergépekkel a más technológiákkal nem hozzáférhető felületek vagy a más módszerrel tartósan meg nem jelölhető anyagok is esztétikusan feliratozhatók.

A lézergravírozó gépek nem csupán egy fémes címke feliratait és ábráit képes elkészíteni, de a címkét formára is tudják vágni, mégpedig teljesen egyedi, különleges alakzatokat kialakításával is, hogy a lehető legegyedibb, vagy a tárgy alakjához legjobban illeszkedő címkét kapjunk.

A lézergravírozással a fotó minőségű gravírozás is könnyen elvégezhető, amely újabb lehetőségeket nyit a megrendelők előtt.

Az értékes ajándéktárgyak a lézeres gravírozástól nem sérülnek, így a különböző divatos szórakoztató elektronikai eszközök és telefonok is megszemélyesíthetők ezzel a technológiával.

A lézeres kivágással pedig teljesen egyedi kis vagy közepes sorozatú ajándéktárgyak is létrehozhatók akril vagy falemezekből, vékony fémekből.

Olyan hétköznapi tárgyakat is személyes és egyedi ajándékká változtathatunk lézergravírozással mint egy kavics, egy szelet fatörzs, egy olcsó műanyag vonalzó, egy teniszlabda vagy bármely sportszer.

Engedje szabadon fantáziáját és keresse a Folprint Lézergravírozás szakembereit a megvalósítás érdekében.


Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.