1 darabos egyedi ajándéktárgyak gravírozását nem vállaljuk!
+36 1 205 5965
gravir@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.
Folprint Lézergravírozás > Gyakori kérdések

Mikor lesz kész? Mennyibe kerül? Megvárható-e?

Pontos ajánlattal csak egy tökéletes, jóváhagyott minta elkészítése után tudunk szolgálni, amely elkészítése természetesen ingyenes! A próba elkészítése több jelöléssel is járhat a minőségi és pozícióbeli beállás miatt, ezért az első darab próbajelölése nem biztos hogy sikeres lesz!

Egy mintadarab készítése a munka jellegétől is függ, így nem mindig tudjuk biztosítani a mintadarab azonnali elkészítését. Másnapra/harmadnapra ki tudjuk alakítani ajánlatunkat a minta alapján.

Szállítási/fizetési konstrukciók és formátumok?

Előre utalással vagy készpénz fizetés esetén személyesen ügyfélszolgálatunkon átvehető a jóváhagyástól 4-5 munkanapon belül.

Előre utalással vagy készpénz fizetés esetén utánvétellel magyarországon belül (GLS) szállítással ( +1450 Ft + Áfa ) átvehető jóváhagyástól  4-5 munkanapon belül.

Átutalással (8 napos) csak lézergravírozási keretszerződés esetén lehetséges fizetni!

Leadási formátumok:
vektoros fileformátumok (pdf, eps, dxf, ai, görbézett corel cdr X5-ig)

Minimális darabszám? Hozott anyagra lehet-e gravírozni?

Jellemzően ipari jelöléssel foglalkozunk, nagy mennyiségben jelölünk, logózunk, sorszámozunk,  vonalkódozunk.. stb… , nem jelent akadály kevés tárgy gravírozása sem.

Viszont egy darab termék esetén nem tudjuk vállalni a tökéletes gravírozást és a felelősséget annak sértetlenségére! 1-2 darab beállási próbadarab szükséges minden esetben a legoptimálisabb pozícióbeli és minőségi beálláshoz.

Hozott anyagra gravírozás:
Bizonyos esetekben igen, amennyiben a termékből rendelkezésre áll olyan mintadarab amelyre egy tökéletes jóváhagyható jelölést tudunk biztosítani. A hozott termékekért, csak a „gravírozás értékéig” tudunk felelősséget vállalni. Cégünk különösen fontosnak tartja hogy minden munka az Ügyfeleink által már jóváhagyott minta szerint készüljön el.