1 darabos egyedi ajándéktárgyak gravírozását nem vállaljuk!
+36 1 205 5965
gravir@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.

Cégünkről

A Folprint Zöldnyomda Kft. Magyarország egyik innovatív nyomdaipari vállalkozása. Cégünket 1985-ben alapították családi vállalkozásként, mely az évek során folyamatos fejlődésen ment keresztül. A kezdeti években aranyfóliával nyomott üdvözlőlapokat és ballagási meghívókat állítottunk elő kézi működtetésű présfóliázó gépeken, igen nagy sikerrel. Ez a szolgáltatásunk bővült később nyomdatermékek komplett gyártásával, bélyegzőkészítéssel és lézergravírozással.

Ügyfeleink elégedettsége számunkra kiemelten fontos, ezért az általunk nyújtott szolgáltatások minőségének fejlesztése nagy hangsúlyt kap. Vállalkozásunk rendelkezik MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerrel.

Ma már egy nyomdával szemben alapelvárás, a gyorsaság, a szakértelem és az ügyfélközpontú gondolkodás. A Folprint Zöldnyomda ezeknek a követelményeknek megfelel, és ennek köszönhetően működik a piacon sikeresen.

Folprint üveg gravírozás

Cégünk ezeknek a követelményeknek megfelel, és ennek köszönhetően működik a piacon sikeresen.

Az elmúlt évtizedben azonban egy új igény fogalmazódott meg a nyomdai tevékenységgel kapcsolatosan mind az ügyfelek, mind a saját részünkről, ez pedig a környezetkímélő megoldások előtérbe helyezése, a régi értékek megőrzése mellett. Valljuk, hogy ma már egy felelősségteljesen gondolkozó vállalat életében központi szerepet tölt be a környezettudatosság és a fenntartható fejlődés biztosítása, a hétköznapi működésében és a hosszú távú stratégiában egyaránt.

Cégünk 2009 óta jogosult FSC termékek előállítására, illetve 2009 óta rendelkezik MSZ ISO 14001: 2015 környezetközpontú irányítási rendszerrel.

2013 óta a Folprint Zöldnyomdában készült termékek karbonsemleges gyártással készülnek.

A karbonsemleges gyártás lényege, hogy az előállítás során közvetlenül, vagy közvetve keletkező üvegházhatású gázok kibocsátását ellensúlyozzuk zöld projektben való részvétellel.

Ilyen projektek jellemzően a megújuló energiát előállító beruházások (szél-, víz- biomassza és naperőművek stb.), amivel fosszilis (szén, kőolaj, földgáz) energia felhasználását váltják ki.

Tegyen minket próbára!

A lézergravírozás a nyomdatermékek előállítása és a bélyegzőkészítés mellett az egyik kiemelt és intenzíven növekvő üzletágunk. Termékek egyedi, vagy sorozatban történő lézeres gravírozása (jelölése), lézeres kivágása ma már számos iparágban elfogadott és igen kedvelt jelöléstechnikai megoldás.

A Folprint Zöldnyomda szakképzett munkatársai segítségével áll az Ön rendelkezésére gyors, költséghatékony és speciális megoldások kivitelezésére.