1 darabos egyedi ajándéktárgyak gravírozását nem vállaljuk!
+36 1 205 5965
gravir@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.
üveg gravírozás papa 71 születésnap

5 érv az üveg gravírozása mellett

  1. A gravírozott üveg az egyik legszebb, exkluzív ajándék. Kiváló ötlet, ha poharakba, palackokba, plexi plakettekbe, üveg tárgyakra, eszközökre gravírozzuk logójukat vagy személyes üzenetüket, legyen szó bármilyen szövegről, vagy ábráról. 
  2. Az üveg gravírozás óriási előnye, hogy a lézergravírozott felület örökre fentmarad. Jól látható, olvasható, dekoratív, és fizikai úton sem eltávolítható. (Hacsak nem töritek el az üveget!)
  3. Tudtad, hogy hő hatására változik az üveg felülete? Bizony, emiatt is működik jól az üveg gravírozás. Jelölésnél a felülete fehéres színűre változik, így kirajzolva a grafikát. És hogy miért? Egyszerű, hő hatására megváltozik az üveg anyagszerkezete a grafika területén.
  4. Értelemszerűen a színes üvegtárgyak gravírozásánál mutatósabb megjelenést érhetünk el, de a hagyományos “színtelen” üvegre is működik! Maximum erősebb szem kell hozzá!!
  5. És ami a legfontosabb, igen: Nem számít az alak! Henger alakú felületeket is tudunk tökéletes minőségben gravírozni. Akár borosüveget, pezsgősüveget, ami csak eszetekbe jut. Természetesen hozott termékekre is vállalunk gravírozást.

Ugorj be hozzánk, várunk! Ha pedig olvasgatnál, csekkold le a fém gravírozásáról szóló blogunkat!

 

/A blog írásában közreműködött a HTH Media Marketing Ügynökség./