Jelenlegi helyTextil és bőr garvírozása

Bőr gravírozása
Texil lézergravírozása
Bőr gravírozás

A textil- és bőr gravírozás és kivágás egyaránt megoldható gépeinkkel, ezáltal a folyamat gyors és tökéletes minőségű. A bőr gravírozása lézerrel különlegesen szép és pontos felületet eredményez.

A texti-, vagy bőr gravírozás során dekorálási és gyártási, szabászati feladatok egyaránt szóba jöhetnek. A hímzők is nagy hasznát veszik a lézeres vágásnak a hímzett minták körbevágásakor. A bőr gravírozás során ugyanis a vágás és mintázás egy menetben elvégezhető.

A lézerekkel olyan különleges ipari, műszaki és ruházati vagy éppen sport célú textilek is vághatók, amelyek más módszerrel nem vagy nem hatékonyan vagy nem szépen. Ilyenek a vitorlavászon, a karbon szálas textilek, a kevlár és a jármű és bútoripari huzatok vagy a cipők bőr és műbőr anyagai. A lézeres vágás mivel hővel történik a műszálakat finoman össze is olvasztja, így lényegében a vágás egyben a szegést is biztosítja, azaz a textil nem fog foszlani.

A vágáson túl az anyagok gravírozhatók is: a vastag, illetve „szőrös” textilek lézergravírozással tehetők egyedivé, a festett anyagok, mint pl. a farmer, pedig „koptatott” mintákat produkálnak, a bőt lézeres gravírozás hatására különleges felületet kap.

A farmerek és a bőr áruk nem csupán vághatók és „koptathatók” lézerrel, de akár fotóminőségű gravírozások is kerülhetnek rájuk.

Azok a kisebb ruházati cégek, amelyek egyedi, különleges, „butik” textil termékeket állítanak elő, illetve az iparművészek és ruha tervezők sok különleges megoldásra számíthatnak, ha igénybe veszik a Folprint Lézergravírozás szolgáltatásait.

További hasonló alkalmazásokról olvashat a jármű és a légiközlekedési valamint hadiipari és az ajándék ipari alkalmazásoknál.

Ötleteivel és igényeivel keresse bátran a Folprint Lézergravírozás szakembereit.

Texti- és bőr gravírozás példák:

 • - normál textil gravírozás
 • - különleges szövetek gravírozása (szénszál, kevlár, stb.)
 • - felületi bőr gravírozás és feliratozás
 • - vágás és szegés egy menetben
 • - stb.

Ügyfeleink mondták

 • Profi és gyors ügyintézés. A tollak gravírozásának tervezésében is segítséget nyújtottak. Másnak is Örömmel ajánlom a csapatot. Ha lézergravírozás akkor Folprint
  Kungl Zsolt, SeoTools.hu
 • Gyors, pontos, precíz partner. Nagyon jó velük dolgozni.
  Peli Viktoria, Kaefer
 • Megbízhatóan, gyorsan, kedvező áron dolgoznak. Ajánlom mindenkinek aki gravíroztatni akar!
  Varga János, Acélipari-Sinus Kft.
 • Az adattábláinkat mindig a Folprinttel csináltatjuk, eddig nagyon meg voltunk elégedve, mindig pontosak, gyorsak, és megbízhatóak voltak. Kimondottan ajánlom mindenkinek a Folprint Lézergravírozási szolgáltatását. Mindig megbízhatóak, jó árakkal, megfelelő minőségben, precízen dolgoznak.
  Busai Barna, Platt KFt.