1 darabos egyedi ajándéktárgyak gravírozását nem vállaljuk!
+36 1 205 5965
gravir@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.
Folprint Lézergravírozás > Lézergravírozás > Autó,- járműipari jelölés

Autóipari jelölés, járműipari alkatrészjelölés

Az autóipari beszállítók gyakran külső bérmunkát vesznek igénybe az ipari jelölés elvégzésére. A gyártók által elvárt magas minőség a lézeres járműipari alkatrészjelölés segítségével érhető el.

extrem ecu alkatrészjelölés

Míg az gyártók általában saját lézergravírozó gépekkel rendelkeznek, az autóipari beszállítók gyakran nem. Nekik tökéletes megoldást tudunk kínálni az autóipari jelölés területén.

A lézergravírozással tökéletes minőségű feliratok, 1D vagy 2D vonalkódok, szabvány szerinti adatok és emblémák vihetők fel fém, műanyag, gumi, textil, vagy éppen fa anyagú termékekre. A lézergépekkel ezen felül a járműiparban használatos speciális több rétegű öntapadó fóliákból elkészíthetők a kis és nagy sorozatszámú, úgynevezett lézercímkék. A lézergépek nem csupán feliratozzák a lézercímkéket, de az egyedi méretű és formájú körbevágást és riccelést is képesek elvégezni íves vagy tekercses címke anyagokon is.

A járműiparban használatos sokféle textil és bőr kiváló minőségű körbevágása, perforálása és lyukasztása is megvalósítható a lézeres kivágó gépekkel és egy menetben a szükséges azonosító vagy márkajelzések is belegravírozhatók a kivágott darabokba.

Ötleteivel és igényeivel keresse bizalommal a Folprint Lézergravírozás szakembereit.

Kérjen ajánlatot most!
Folprint lézergravírozás
Gyors és költséghatékony megoldások!
Ingyenes mintakészítés!
Kérjen információt!
Megrendeléseknél ingyenes mintadarabok.

Páratlan minőségű feliratozás és gravírozás Budapesten, többéves tapasztalattal, kedvező áron. Nézze meg galériánkat!