+36 1 205 5965
gravir@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.

Autóipari jelölés, járműipari alkatrészjelölés

Az autóipari beszállítók gyakran külső bérmunkát vesznek igénybe az ipari jelölés elvégzésére. A gyártók által elvárt magas minőség a lézeres járműipari alkatrészjelölés segítségével érhető el.

alkatrészjelölés

Míg az gyártók általában saját lézergravírozó gépekkel rendelkeznek, az autóipari beszállítók gyakran nem. Nekik tökéletes megoldást tudunk kínálni az autóipari jelölés területén.

A lézergravírozással tökéletes minőségű feliratok, 1D vagy 2D vonalkódok, szabvány szerinti adatok és emblémák vihetők fel fém, műanyag, gumi, textil, vagy éppen fa anyagú termékekre. A lézergépekkel ezen felül a járműiparban használatos speciális több rétegű öntapadó fóliákból elkészíthetők a kis és nagy sorozatszámú, úgynevezett lézercímkék. A lézergépek nem csupán feliratozzák a lézercímkéket, de az egyedi méretű és formájú körbevágást és riccelést is képesek elvégezni íves vagy tekercses címke anyagokon is.

A járműiparban használatos sokféle textil és bőr kiváló minőségű körbevágása, perforálása és lyukasztása is megvalósítható a lézeres kivágó gépekkel és egy menetben a szükséges azonosító vagy márkajelzések is belegravírozhatók a kivágott darabokba.

Ötleteivel és igényeivel keresse bizalommal a Folprint Lézergravírozás szakembereit.

Kérjen ajánlatot most!
Folprint lézergravírozás
Gyors és költséghatékony megoldások!
Ingyenes mintakészítés!
Kérjen információt!
Megrendeléseknél ingyenes mintadarabok.

Páratlan minőségű gravírozás, feliratozás többéves tapasztalattal, kedvező áron. Nézze meg galériánkat!