1 darabos egyedi ajándéktárgyak gravírozását nem vállaljuk!
+36 1 205 5965
gravir@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.
Folprint Lézergravírozás > Lézergravírozás > Adattábla, cégtábla gravírozás

Adattábla gravírozás - Cégtábla gravírozás

Az adattábla készítés a lézergravírozás egyik legismertebb alkalmazási területe. A különböző információs rendszerek és adattábla gravírozás során gyakran kétrétegű lemezeket alkalmazunk és a mintázat a felső réteg megfelelő részeinek eltávolításával készül el.

A lézergravírozás pontosságának köszönhetően az adattábla gravírozás ezzel a megoldással kiváló minőségű lesz.

Neves szakemberek, tudósok, politikusok és más hírességek részvételével tartott konferenciákon a lézerrel gravírozott névtáblák azok, amelyek megfelelnek az elvárt színvonalnak. A lézergravírozással készült névtáblákhoz mágneses rögzítés kapható. A táblák a lézeres kivágásnak köszönhetően bármilyen alakúak lehetnek az adott rendezvény, vagy szponzor cég arculatának megfelelően.

Nagy értékű ingatlanok befejezése előtt sokszor az utolsó pillanatban jut a beruházó vagy a kivitelező eszébe, hogy az épületben való eligazodáshoz információs táblák, biztonsági figyelmeztetések, menekülő útvonal jelzők és az ajtókra ajtószámok, illetve névtáblák is kellenek.

Gyakori termékek:

  • adattábla gravírozás
  • cégtábla gravírozás
  • névtáblák gravírozása
  • információs táblák

Az épületbe beépített sok értékes anyaghoz a legtöbbször a lézergravírozott információs és figyelmeztető táblák illenek vagy üveg gravírozás is remek megoldás lehet. Kaphatók normál és metál színekben, hátulról megvilágíthatók, vagy önállóan világító fluoreszkáló vagy foszforeszkáló táblák is.

A reklámtáblák készítésénél a 2 rétegű gravír táblák mellett a nyomtatott vagy szitázott plexi táblák formára vágása is gyakori igény, amely lézergravírozással elvégezve azonnal használható, tiszta és jó minőséget nyújt.

Keresse bizalommal a Folprint Lézergravírozás szakembereit a megvalósítás érdekében!

Kérjen ajánlatot most!
Folprint lézergravírozás
Gyors és költséghatékony megoldások!
Ingyenes mintakészítés!
Kérjen információt!
Megrendeléseknél ingyenes mintadarabok.

Páratlan minőségű gravírozás, feliratozás többéves tapasztalattal, Budapesten, kedvező áron. Nézze meg galériánkat!