1 darabos egyedi ajándéktárgyak gravírozását nem vállaljuk!
+36 1 205 5965
gravir@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.
Folprint Lézergravírozás > Lézergravírozás > Textil és bőr termékek

Textil és bőr gravírozása, vágása

A textil- és bőr gravírozás, kivágás egyaránt megoldható gépeinkkel, ezáltal a folyamat gyors és tökéletes minőségű. A bőr gravírozása lézerrel szép és pontos felületet eredményez.

Folprint bőr fegyverneki cseppek

A textil-, vagy bőr gravírozás során dekorálási, gyártási, szabászati feladatok egyaránt szóba jöhetnek.

A hímzők is nagy hasznát veszik a lézeres vágásnak a hímzett minták körbevágásakor. A bőr gravírozás során ugyanis a vágás és mintázás egy menetben elvégezhető.

A lézerekkel olyan különleges ipari, műszaki és ruházati vagy éppen sport célú textilek is vághatók, amelyek más módszerrel nem vagy nem hatékonyan vagy nem szépen. Ilyenek a vitorlavászon, a karbon szálas textilek, a kevlár és a jármű és bútoripari huzatok vagy a cipők bőr és műbőr anyagai. A lézeres vágás mivel hővel történik a műszálakat finoman össze is olvasztja, így lényegében a vágás egyben a szegést is biztosítja, azaz a textil nem fog foszlani.

A vágáson túl az anyagok gravírozhatók is: a vastag, illetve „szőrös” textilek lézergravírozással tehetők egyedivé, a festett anyagok, mint pl. a farmer, pedig „koptatott” mintákat produkálnak, a bőr lézeres gravírozás hatására különleges felületet kap.

A farmerek és a bőr áruk nem csupán vághatók és „koptathatók” lézerrel, de akár fotóminőségű gravírozások is kerülhetnek rájuk.
Azok a kisebb ruházati cégek, amelyek egyedi, különleges, „butik” textil termékeket állítanak elő, illetve az iparművészek és ruha tervezők sok különleges megoldásra számíthatnak, ha igénybe veszik a Folprint Lézergravírozás szolgáltatásait.

Ötleteivel és igényeivel keresse bátran a Folprint Lézergravírozás szakembereit.

Kérjen ajánlatot most!
Folprint lézergravírozás
Gyors és költséghatékony megoldások!
Ingyenes mintakészítés!
Kérjen információt!
Megrendeléseknél ingyenes mintadarabok.

Páratlan minőségű gravírozás, feliratozás többéves tapasztalattal, kedvező áron. Nézze meg galériánkat!