1 darabos egyedi ajándéktárgyak gravírozását nem vállaljuk!
+36 1 205 5965
gravir@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.
Folprint Lézergravírozás > Lézergravírozás > Elektronikai alkatrészek

Elektronikai alkatrészek gravírozása

Az elektronikai iparban az apró és a nagyobb alkatrészek is egyértelmű azonosító adatokat igényelnek, amely kulcsfontosságú amikor nagy értékű, vagy életmentő eszközökben használják fel azokat.

elektronikai lézerjelölés

Az egyértelmű és tartós, élethosszig tartó feliratok készítésére a legprecízebb módszer a lézergravírozás. Akár fém, akár műanyag burkolatú az adott alkatrész kontrasztosan jelölhető lézerrel.

A feliratokon túl a lézergravírozó gépek ábrákat és 1D vagy 2D vonalkódokat is képesek nagy felbontásban a termékekre felvinni.
Ha pedig a közvetlen termékjelölés helyett egy feladathoz címkék kellenek, a lézergépek akkor is különleges megoldásokat nyújtanak. Nem csupán olyan speciális címkék állíthatók elő, amelyek formája vagy mérete egyedi, de pl. a lézeres bemetszéseknek köszönhetően egyben nem távolíthatók el a felragasztás után.

A különböző műszerdobozok, kezelőpanelek feliratai is gyorsan és precízen elkészíthető a lézergravírozó gépekkel, közvetlen feliratozással vagy öntapadó, műanyag címkeként.

A lézerekkel nem csupán egyszerű alfanumerikus feliratok, hanem 1D és 2D vonalkódok, ábrák, emblémák és ha kell akár fotó minőségű gravírozások is elkészíthetők. Természetesen a gravírozott adatok változhatnak, akár termékenként és forrásuk lehet egy külső adatbázis vagy a lézergép saját szoftverében létrehozott algoritmus is.

Kérjen ajánlatot most!
Folprint lézergravírozás
Gyors és költséghatékony megoldások!
Ingyenes mintakészítés!
Kérjen információt!
Megrendeléseknél ingyenes mintadarabok.

Páratlan minőségű gravírozás, feliratozás többéves tapasztalattal, kedvező áron. Nézze meg galériánkat!