1 darabos egyedi ajándéktárgyak gravírozását nem vállaljuk!
+36 1 205 5965
gravir@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.

Fém gravírozás – Szerszámjelölés

A fém lézergravírozás segítségével a gyáripar szereplői termékeiket kötelesek ellátni termékazonosító és információs adatokkal.

szerszámjelölés alkatrészjelölés

Ezen felül a márkajelzés és a garanciális kérdéseket segítő nyomon követési információk is nagyon fontosak.

Mindezeket sokszor kis helyen, de mégis jól olvashatóan és a termék teljes élettartamán át kitartó módon kell rögzíteni. Ezen követelményeket a legtöbb esetben a fém gravírozás tudja teljesíteni maradéktalanul. A lézergravírozással lényegében bármilyen anyagon tartósan lehet megjeleníteni számokat, betűket, ábrákat, 1D vagy 2D vonalkódokat stb.

Az egyedi vagy sorozatban készülő gyártósori vagy önálló gépek kezelő szerveinek és figyelmeztető feliratainak is a legtartósabb kivitelezési módja a lézergravírozás, közvetlenül a kezelő panelre, vagy öntapadó illetve tábla anyagokra.

A lézerekkel nem csupán egyszerű alfanumerikus feliratok, hanem 1D és 2D vonalkódok, ábrák, emblémák és ha kell akár fotó minőségű gravírozások is készíthetőek. A gravírozott adatok változhatnak, akár termékenként, forrásuk lehet egy külső adatbázis vagy a lézergép saját szoftverében létrehozott algoritmus is.

Igényeivel keresse bizalommal a Folprint Lézergravírozás szakembereit.

Kérjen ajánlatot most!
Folprint lézergravírozás
Gyors és költséghatékony megoldások!
Ingyenes mintakészítés!
Kérjen információt!
Megrendeléseknél ingyenes mintadarabok.

Páratlan minőségű lézergravírozás, feliratozás többéves tapasztalattal, kedvező áron. Nézze meg galériánkat!