1 darabos egyedi ajándéktárgyak gravírozását nem vállaljuk!
+36 1 205 5965
gravir@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.

Üveg gravírozás, vendéglátóipari termékek lézergravírozása

Nálunk az üveg gravírozás hozott anyagokkal, akár nagy mennyiségben is történhet.  Legyen szó grafikáról, szövegről, vagy akár fotóról, a lézergravírozott terület az üvegen sérülésmentesen megmarad. Ajándéktárgyaknál, személyes tárgyaknál, vagy akár italos üvegre gravírozásnál is precizitást, és gazdaságosságot biztosítunk az Ön számára.

Úgyszintén, a vendéglátó ipar számára is sok érdekes megoldást nyújt a Folprint Lézergravírozás.

üveg gravírozás budapest

Az éttermek, szállodák emblémájának és nevének megjelenítése az evőeszközöktől kezdve, a tányérokon a poharakon át az asztali díszekig lényegében bármire megoldható lézergravírozással. Üvegre gravírozásnál gyönyörű eredmények születhetnek, ami az árat tekintve egy barátságos gravírozási megoldás.

Ezen felül a lézeres kivágás és gravírozás kombinálásával egyedi, kis sorozatú díszek vagy asztali eszközök hozhatók létre fából, akrilból, plexiből.

A kerámia és kő tárgyakra színes feliratok és emblémák is készthetők lézerrel ráégethető úgynevezett lézerpasztákkal. Az étkészleteken túl a csempék, márvány és gránit burkolatok is egyedivé tehetők illetve elkészíthetők lézergravírozással az épület összes információs és biztonsági felirata is.

A rendezvények meghívói és ültető kártyái, vagy az étlapok és menükártyák a hagyományos nyomdai technológiák mellett lézergravírozással is készülhetnek és nem csak papírból, de fából, üvegből, bőrből vagy akár kőből is!

Szintén egyedi kulcstartók gyárthatók lézergravírozással és kivágással fa, akril, plexi, fém anyagokból is. A lézeres feliratok jól tűrik az erős igénybevételt és sok éven át kopásállóak.

Kérjen ajánlatot most!
Folprint lézergravírozás
Gyors és költséghatékony megoldások!
Ingyenes mintakészítés!
Kérjen információt!
Megrendeléseknél ingyenes mintadarabok.

Páratlan minőségű üveg gravírozás Budapesten, többéves tapasztalattal, kedvező áron. Nézze meg galériánkat!