+36 1 205 5965
gravir@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.
Folprint Zöldnyomda - Lézergravírozás > Lézergravírozás > Üveg termékek lézergravírozása

Üveg gravírozás, vendéglátóipari termékek

A gravírozás üvegre is történhet nálunk, hozott anyagokkal, akár nagy mennyiségben is.  Legyen szó grafikáról, szövegről, vagy akár fotóról, a lézergravírozott terület az üvegen sérülésmentesen megmarad. Ajándéktárgyaknál, személyes tárgyaknál, vagy akár italos üvegre gravírozásnál is precizitást, és gazdaságosságot biztosítunk az Ön számára.

Úgyszintén, a vendéglátó ipar számára is sok érdekes megoldást nyújt a Folprint Lézergravírozás.

üveg gravírozás árak

Az éttermek, szállodák emblémájának és nevének megjelenítése az evőeszközöktől kezdve, a tányérokon a poharakon át az asztali díszekig lényegében bármire megoldható lézergravírozással.

Ezen felül a lézeres kivágás és gravírozás kombinálásával egyedi, kis sorozatú díszek vagy asztali eszközök hozhatók létre fából, akrilból, plexiből.

A kerámia és kő tárgyakra színes feliratok és emblémák is készthetők lézerrel ráégethető úgynevezett lézerpasztákkal. Az étkészleteken túl a csempék, márvány és gránit burkolatok is egyedivé tehetők illetve elkészíthetők lézergravírozással az épület összes információs és biztonsági felirata is.

A rendezvények meghívói és ültető kártyái, vagy az étlapok és menükártyák a hagyományos nyomdai technológiák mellett lézergravírozással is készülhetnek és nem csak papírból, de fából, üvegből, bőrből vagy akár kőből is!

Szintén egyedi kulcstartók gyárthatók lézergravírozással és kivágással fa, akril, plexi, fém anyagokból is. A lézeres feliratok jól tűrik az erős igénybevételt és sok éven át kopásállóak.

Kérjen ajánlatot most!
Folprint lézergravírozás
Gyors és költséghatékony megoldások!
Ingyenes mintakészítés!
Kérjen információt!
Megrendeléseknél ingyenes mintadarabok.

Páratlan minőségű gravírozás, feliratozás többéves tapasztalattal, kedvező áron. Nézze meg galériánkat!