1 darabos egyedi ajándéktárgyak gravírozását nem vállaljuk!
+36 1 205 5965
gravir@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.
Folprint Lézergravírozás > Lézergravírozás > Bélyegzőgumi, dombornyomó

Bélyegzőgumi, dombornyomó készítés

A bélyegzők alkalmasak mindennapi használatra tervezett, szöveges, dátumos lenyomatok elkészítésére. Automata bélyegzőinkre jellemző a tökéletes pozicionálás, kisebb, könnyebb és esztétikus fizikai megjelenés. Az általunk készített bélyegzőgumik és bélyegzőink az első karbonsemleges bélyegzők a piacon, ezért környezetbarátak is. Tisztább a használatuk, a bélyegzőpárnák cseréje is könnyebb és egyszerűbb ezeknél a bélyegzőknél.

bélyegző műanyag jelölés Folprint Lézergravírozás

A bélyegzők változatos mérete, formája lehetővé teszi az Ön számára, hogy mindig a lehető legoptimálisabb méretben jelenítse meg bélyegzőlenyomatait. Minden bélyegzőnk kiválóan alkalmas otthoni és irodai használatra, kis- közép- és a nagyvállalati szektorban is. Mindegyik szövegbélyegző rendelkezik cserélhető cserepárnával!

Szárazbélyegzőink minősége és munkabírása kimagasló! A hivatali szféra biztonsági bélyegzői, mivel lenyomatuk szinte hamisíthatatlan. Ez a bélyegző papíron, tiszta olvasható és látványos nyomatot biztosít.

A szárazbélyegző, más néven dombornyomó nem tartalmaz festéket. A lenyomatot egy egyedileg elkészített környezetbarát klisé segítségével domborítja bele az adott papírba. Így a bélyegzővel készült lenyomat nem reprodukálható. A bélyegző kliséjének elkészítéséhez speciális eszközökre és képzett szakemberekre van szükség.

Keresse bizalommal a Folprint Lézergravírozás szakembereit a megvalósítás érdekében!

Kérjen ajánlatot most!
Folprint lézergravírozás
Gyors és költséghatékony megoldások!
Ingyenes mintakészítés!
Kérjen információt!
Megrendeléseknél ingyenes mintadarabok.

Páratlan minőségű gravírozás, feliratozás többéves tapasztalattal, kedvező áron. Nézze meg galériánkat!