1 darabos egyedi ajándéktárgyak gravírozását nem vállaljuk!
+36 1 205 5965
gravir@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.
Feles pohár gravírozás

Feles pohár gravírozás akár az eljegyzésekre, esküvőkre, speciális alkalmakra, különleges elismerésekre vagy bármilyen különleges jeles eseményen igazán elegáns, extrém, varázslatos ajándék vagy meglepetés lehet. Lehetséges akár egy esküvő vagy egy rendezvény poharainak egyedivé tétele vagy a hotel vagy szálloda és vendéglátó helység logójával vagy nevével ellátni az éttermi készletet.

Professzionális lézergravírozás

 

A feles pohár gravírozás kiváló ajándékötlet

Az esküvő feles poharait ellátni az ifjú pár monogrammjával, ezzel egyben megajándékozni is a násznépet és megköszönni részvételüket is egyben rendkívüli ajándék lehet egy jeles eseményen. Megajándékozni szeretteinket vagy meglepni az ifjú párt a gravírozott megszemélyesített és egyedi poharakkal akár lehet személyes és privát, de legfőképp exkluzív meglepetés, és akár nászajándékként is tökéletes választás.

Grafikai előkészítést követően az anyagon a környező hatások és fényviszonyok határozzák meg a legtöbb esetben a látható eredményt. Általában csillogós fehéres, homokfúvás szerű végeredmény tapasztalható. Törekeszünk a főleg üveg termékek esetében a raszteres gravírozásra, mely esetben kevésbé felmerülő probléma lehet az üvegnél igen gyakori probléma, a lepattogzás.

Akár tökéletes minőségben is megjeleníthető a legtöbb terméken és felületen a lézergravírozás homogén árnyalatban, természetesen a színek nem érhetők el. A színt maga az alapanyag nyújtja, legyen az bármilyen fénykép, fotó, ábra vagy szöveg, a végeredmény az alapanyag összetételétől függ. Lehetséges akár részletgazdagon, vagy árnyaltan, vagy akár skiccrajzként megjeleníteni bármilyen témát. De tökéletesen megjeleníthető bármilyen csapatkép, vagy akár egy arc, vagy természeti tájak, városok, házak is. A fotók átalakítása speciális, csak rutinnal és nagy tapasztalattal rendelkező grafikusok tudják megfelelően előkészíteni és ezzel alkalmassá tenni a témát a gravírozásra.

 

A színek és átmenetek és árnyalatok a gravírozáskor nem halványodással jelentkeznek

…hanem a homogén, anyagfüggő dual színben, azaz a raszterpontok sűrűsége határozza meg az átmeneteket. A sötét árnyalatok sűrűbb, míg a halványabb átmenetek a ritkább gravírozási pontok halmazából alakul ki végül a fotó, fénykép vagy bármilyen ábra, logó, monogram vagy szöveg. Közelről látható képpontokból, távólról már kevésbé észrevehető gravírozási képpontok halmazából tevődik össze tehát a téma teljes egésszé. Lehetséges és a legtöbb esetben személyes ajándéknak kiváló ötlet lehet egy személyes fotót vagy emléket megörökíteni nem papír alapon, hanem más egyéb extrém felületen, legyen az üveg, fém, fa, vagy bármelyen termék, mely örökéletű szép emlékké varázsolhat egy ajándéktárgyat.

Cégünk nem rendelkezik üveg alapú termékekkel és alapanyaggal, így csak hozott termékre tudjuk vállalni lézergravírozási szolgáltatásunkat. A hozott termékre felelősséget nem tudunk vállalni, általában egy próbagravírozás végett érdemes egy plusz termékkel rendelkezni.
Vannak üveg anyagok és felületek melyek nem lézergravírozhatóak, főleg a hőálló, kristály vagy ólomtartalmú üvegek, de a festett vagy homokfúvott üvegek sem minden esetben alkalmasak a gravírozásra. Minden esetben érdemes bemintázni a terméket.

 

Tapasztalataink szerint

A legszebb kontrasztos és akár rendkívül részletgazdag hatás akkor keletkezik bármilyen alapanyag feles pohár gravírozás, vagy jelölésekor, amikor az anyag színe merőben eltér a felület színétől. Ilyen esetben aránylag gyors és hatékony munkafolyamattal elérhető a tökéletes kontrasztos hatás. A különböző anyag fajták ugyan másképpen viselkednek a lézergravírozás hatására, de a legtöbb esetben sikeres a feles pohár gravírozás.

Több típusú, és technológiailag különböző eljárású lézergépünk, a rendkívül sok féle beállítási lehetőségnek is köszönhetően, tapasztalt kollégáink által kikísérletezett megoldásokkal más-más hatást tud elérni a különböző anyagokon, felületeken.

Van olyan lehetőség is, ahol nem marunk bele az anyagba mélyen, csak épphogy elszínezzük az anyag legfelső rétegét, (mintha festve lenne) a legtöbb esetben a bemintázások folyamán derül ki hogy melyik eljárás és milyen lézerbeállítások mellett tudjuk elérni a legszebb hatást, de minden esetben célorientáltan választjuk ki az Ügyfél igényei szerint a megfelelő eljárást és beállításokat. A legtöbb esetben lehetséges gyorsan és olcsón is egy „diszkrét” eredményt elérni, és lehet lassan drágábban egy erős kontrasztos hatást is elérni.

 

Jellemzően ipari jelöléssel foglalkozunk

Nagy mennyiségben jelölünk, gravírozunk, megszemélyesítünk, logózunk, sorszámozunk, vonalkódozunk, monogrammozunk, és bármilyen egyedi jelöléssel állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Nem jelent akadályt kevés tárgy gravírozása sem, ellenben egy darab termék esetén nem tudjuk vállalni a tökéletes gravírozást és a felelősséget annak sértetlenségére, 1-2 darab beállási próbadarab szükséges minden esetben a legoptimálisabb pozicíióbeli és minőségi beálláshoz!

Az egy darabos termékjelölések/gravírozások esetében nem lehetséges minta/próba-gravírozással bemintázni a kért terméket előre, ezáltal biztosítani a jóváhagyott szolgáltatással gyártható termékjelöléseket, gravírozásokat.

 

Mindenképpen ajánljuk az ingyenes bemintázási lehetőséget.

A munka átfutási ideje változó, jóváhagyás szükségessége esetén 1-2 munkanap alatt tudjuk beütemezni a kisebb munkáinkat és a bemintázásokat. Bemintázáskor kérjük első körben akár selejt vagy felületileg termékazonos bemintázható darab biztosítását.

A lehetőségeket és a termék gravírozhatóságát csak a próba gravírozással “bemintázással” (akár többel is) tudjuk felmérni, és azokat természetesen bemutatni Önöknek. A bemintázással tudjuk biztosítani a minden igényt kielégítő versenyképes ajánlatunkat, és az ajánlatunkban meghatározott árakat, és a jóváhagyott változatlan minőségi elemeket.

Néha előfordulhat hogy kérjük pót termék biztosítását, bármely termék esetén felmerülhet akár az első esetben is sérülés, repedés, de előfordulhat anyaghiba, vagy előre nem látható selejtes darab vagy bármilyen előre nem látható probléma, melyet nem tudunk minden esetben elkerülni a gyártás folyamán sem, így a termék árát sem tudjuk visszatéríteni.

 

Jelentős értékű termékjelölések és gravírozások esetén az alábbi feltételekkel tudjuk vállalni

a jelentős értékű “a feles pohár gravírozás szolgáltatás árát jelentősen meghaladó” termékek, anyagok és eszközök jelölését:

– Bemintázott/ jóváhagyott jelölés mellett tudjuk vállalni a változatlan minőséget és jelölési pozíciót.
– Bemintázáskor kérjük első körben akár selejt vagy felületileg termékazonos bemintázható darab biztosítását.
– Néha előfordulhat hogy kérjük pót termék biztosítását.
– A gravírozandó “jelentős értékű” termékek esetén karcmentességet csak úgy tudunk vállalni, ha a megrendelő is jelen van a termékek kicsomagolásakor.
– A termékek kicsomagolását és ellenőrzését munkanapokon 8-12h-ig tudjuk biztosítani.
– A munkát csak keretszerződés mellett tudjuk vállalni, keretszerződéstervezetet a bemintázással együtt küldünk.
– Egyedi ajánlatunk a teljes árkérésben meghatározott darabszámú és megjelölt termékek együttes rendelése esetén érvényes.

Amennyiben érdekli pontos ajánlatunk, és élne a minta elkészítésének lehetőségével, fáradjon be hozzánk munkanapokon 8-14 h-ig, hozza el vagy küldje el a bemintázható terméket, a vektoros grafikát (pdf, cdr (x3), ai (cs3), ps, eps, dxf) vektoros formátumok bármelyikén, vagy egy adott méretű min. 300 dpi felbontású képformátumban (Pl.: jpg), majd másnapra-harmadnapra tudjuk ajánlatunkat kialakítani.

Ötleteivel és igényeivel keresse bizalommal és bátran a Folprint Lézergravírozás több év tapasztalatával rendelkező szakemberét. Páratlan minőségű feles pohár gravírozás, feliratozás többéves tapasztalattal, kedvező áron. Nézze meg galériánkat!

Forduljon hozzánk bizalommal.

 

Folprint lézergravírozás alkalmazási területek

Páratlan minőségű lézergravírozás, feliratozás többéves tapasztalattal kedvező áron.

AJÁNLATKÉRÉS >>