1 darabos egyedi ajándéktárgyak gravírozását nem vállaljuk!
+36 1 205 5965
gravir@folprint.hu
1119 Budapest, Than Károly utca 25.
üveg gravírozás árak

Páratlan minőségű gravírozás, feliratozás többéves tapasztalattal, kedvező üveg gravírozás árak. Nézze meg galériánkat! Forduljon hozzánk bizalommal. Bármilyen jelölési vagy gravírozási konkrét kérdéseivel keresse kollégáinkat bizalommal.

Ötleteivel és igényeivel keresse bizalommal és bátran a Folprint lézergravírozás több év tapasztalatával rendelkező szakemberét.

Professzionális lézergravírozás

 

Várható üveg gravírozás árak hozott termék esetén:

 • Beállási ktg. 3300Ft / 5500 Ft + ÁFA (Függ a beállás komplexitásától lézergép típusától.)
 • Precíziós beállási ktg. 7.700-11.000 Ft+ÁFA (Különleges beállás esetén)
 • Gravírozási ktg.: 440, 550 Ft / min. + ÁFA (minimál ár) (A gravírozási idő függ az elvárt minőségtől, a jelölés erősségétől, a jelölés területétől, a lézergép fajtájától)
 • Grafikai díj ha szükséges: 2750 HUF / 1/4 óra
 • CO beállás: 3300 huf/rendelés + ÁFA
 • CO beállás (precíziós): 7700 Ft/rendelés + ÁFA
 • CO gravíridő alap: 440 Ft/perc (minimum díj) + ÁFA
 • CO gravíridő PASZTÁVAL: 700 Ft /perc + ÁFA
 • CO gravíridő szivacs-polifoam: 660 Ft /perc + ÁFA
 • CO gravíridő forgatóval: 660 Ft /perc + ÁFA
 • FIBER/MOPA gravíridő alap: 600 Ft /perc (minimum díj) + ÁFA
 • FIBER beállás: 5500 Ft /rendelés + ÁFA
 • FIBER beállás (precíziós): 7700 Ft /rendelés + ÁFA
 • LÉZERFÓLIA gravírozása alapanyaggal: 30 Ft /cm2 + ÁFA
 • LÉZERGRAVE gravírozása alapanyaggal: 40 Ft /cm2 + ÁFA
 • ELOX ALU gravírozása alapanyaggal: 45 Ft /cm2 + ÁFA
 • GRAVÍR ELŐ-UTÓMUNKA grafikai költség: 3.000 Ft /15perc + ÁFA
 • Komplex munkafolyamatok plusz (csomagolás/tisztítás…) 3.000 Ft / 15perc +ÁFA

 

Üveg gravírozás árak nagyobb megrendelés esetén

 • Egyedi ajánlat és kalkulácó készítése – a következő összetevőkkel anyag+lézeridő+rezsi és a munkaerő díj 10.000.- Ft /h ott ülős munkánál plusz felár a rezsi!
 • Aluminium anyag vágása (alutábla kézivágó/fűrész) 3.000 Ft/ 15perc + ÁFA
 • Lyukfúrás: 20.-/ furat + ÁFA

A műanyagtábla, lézerfólia, rétegelt falemez és az aluminium táblákat kivéve további alapanyagokat és termékeket nem tudunk biztosítani, csak hozott termékekre/anyagokra vállalunk gravírozási szolgáltatást.

 

Bemintázás nélkül általában előre csak nagyságrendi irányárral tudunk szolgálni.

Bemintázás nélkül nem ismeretes, és nem minden esetben vállalható előre az eszköz/termék gravírozhatósága sem. Mindenképpen ajánljuk az ingyenes bemintázási lehetőséget. A munka átfutási ideje változó, jóváhagyás szükségessége esetén 1-2 munkanap alatt tudjuk beütemezni a kisebb munkáinkat és a bemintázásokat. Bemintázáskor kérjük első körben akár selejt vagy felületileg termékazonos bemintázható darab biztosítását.

Néha előfordulhat hogy kérjük pót termék biztosítását, pl. pohár esetén (az üveg „labilis” összetételéből fakadóan) is felmerülhet akár az első esetben is repedés, vagy előre nem látható probléma, melyet nem tudunk minden esetben elkerülni a gyártás folyamán sem.

 

Első körben szükségünk van

A kívánt gravírozási darabszámra, a kívánt gravírozandó területre, ha szükséges a logo-ra, a szövegre, és a kívánt kontrasztosságra. Lehet gyorsan/olcsón egy „diszkrét” eredményt elérni, és lehet lassan/drágábban egy erős kontrasztos hatást is elérni.

A lehetőségeket és a termék gravírozhatóságát csak akár ingyenes próba gravírozással “bemintázással” (akár többel is) tudjuk felmérni, és azokat természetesen bemutatni Önöknek.

Első körben bemintázás nélkül nagyjából meghatározható egy irányár, de mivel a kívánt gravírozandó területtől, kívánt minőségtől/kontrasztosságtól függően tudjuk árainkat előre vetíteni, ezért csak egy tág árfekvésben lehetséges a legtöbb esetben meghatározni szolgáltatásaink árát. Mivel elég nagy különbség lehet, ezért nagyjából 550-5500Ft + ÁFA-ig is terjedhet a darabár és várhatóan 3300 Ft vagy 5500Ft + ÁFA rendelésenkénti lézerbeállási költségre lehet számítani.

További költségteher lehet a különleges alakú tárgyak esetében a sablonkészítés, melyet előre nem lehet beárazni, egyedi és aktuális munka függvénye hogy mennyire szükséges egy egyedi sablon elkészítése a gyártáshoz. Amennyiben Önöknek a rendelkezésükre állhat olyan sablon ami használható úgy hogy változatlan pozíció érhető el, akkor kérjük a gyártás idejére biztosítsák azt a számunkra.

Ezáltal a különleges vagy precíziós lézerbeállási díjtól is el tudunk tekinteni, és az esetleges sablonkészítési díj sem merülhet fel költségként.

 

Jellemzően ipari jelöléssel foglalkozunk

Nagy mennyiségben jelölünk, gravírozunk, megszemélyesítünk, logózunk, sorszámozunk, vonalkódozunk, monogrammozunk, és bármilyen egyedi jelöléssel állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Nem jelent akadályt kevés tárgy gravírozása sem, ellenben egy darab termék esetén nem tudjuk vállalni a tökéletes gravírozást és a felelősséget annak sértetlenségére, 1-2 darab beállási próbadarab szükséges minden esetben a legoptimálisabb pozicíióbeli és minőségi beálláshoz!

Az egy darabos termékjelölések/gravírozások esetében nem lehetséges minta/próba-gravírozással bemintázni a kért terméket előre, ezáltal biztosítani a jóváhagyott szolgáltatással gyártható termékjelöléseket, gravírozásokat.

 

Mindenképpen ajánljuk az ingyenes bemintázási lehetőséget.

A munka átfutási ideje változó, jóváhagyás szükségessége esetén 1-2 munkanap alatt tudjuk beütemezni a kisebb munkáinkat és a bemintázásokat. Bemintázáskor kérjük első körben akár selejt vagy felületileg termékazonos bemintázható darab biztosítását.

A lehetőségeket és a termék gravírozhatóságát csak a próba gravírozással “bemintázással” (akár többel is) tudjuk felmérni, és azokat természetesen bemutatni Önöknek. A bemintázással tudjuk biztosítani a minden igényt kielégítő versenyképes ajánlatunkat, és az ajánlatunkban meghatározott üveg gravírozás árak, és a jóváhagyott változatlan minőségi elemeket.

Néha előfordulhat hogy kérjük pót termék biztosítását, bármely termék esetén felmerülhet akár az első esetben is sérülés, repedés, de előfordulhat anyaghiba, vagy előre nem látható selejtes darab vagy bármilyen előre nem látható probléma, melyet nem tudunk minden esetben elkerülni a gyártás folyamán sem, így a termék árát sem tudjuk visszatéríteni.

 

Jelentős értékű termékjelölések és gravírozások esetén az alábbi feltételekkel tudjuk vállalni

a jelentős értékű “a gravírozás fémre szolgáltatás árát jelentősen meghaladó” termékek, anyagok és eszközök jelölését:

– Bemintázott/ jóváhagyott jelölés mellett tudjuk vállalni a változatlan minőséget és jelölési pozíciót.
– Bemintázáskor kérjük első körben akár selejt vagy felületileg termékazonos bemintázható darab biztosítását.
– Néha előfordulhat hogy kérjük pót termék biztosítását.
– A gravírozandó “jelentős értékű” termékek esetén karcmentességet csak úgy tudunk vállalni, ha a megrendelő is jelen van a termékek kicsomagolásakor.
– A termékek kicsomagolását és ellenőrzését munkanapokon 8-12h-ig tudjuk biztosítani.
– A munkát csak keretszerződés mellett tudjuk vállalni, keretszerződéstervezetet a bemintázással együtt küldünk.
– Egyedi ajánlatunk a teljes árkérésben meghatározott darabszámú és megjelölt termékek együttes rendelése esetén érvényes.

Amennyiben érdekli pontos ajánlatunk, és élne a minta elkészítésének lehetőségével, fáradjon be hozzánk munkanapokon 8-14 h-ig, hozza el vagy küldje el a bemintázható terméket, a vektoros grafikát (pdf, cdr (x3), ai (cs3), ps, eps, dxf) vektoros formátumok bármelyikén, vagy egy adott méretű min. 300 dpi felbontású képformátumban (Pl.: jpg), majd másnapra-harmadnapra tudjuk ajánlatunkat kialakítani.

Ötleteivel és igényeivel keresse bizalommal és bátran a Folprint Lézergravírozás több év tapasztalatával rendelkező szakemberét. Páratlan minőségű gravírozás fémre, feliratozás többéves tapasztalattal, kedvező áron. Nézze meg galériánkat!

Forduljon hozzánk bizalommal.

 

Folprint lézergravírozás alkalmazási területek

Páratlan minőségű lézergravírozás, feliratozás többéves tapasztalattal kedvező áron.

AJÁNLATKÉRÉS >>